19 november 2015

Hazenbout met Kruidnoten

Hazenbout met Kruidnoten Bereidingstijd: meer dan 2 uur | Menugang: Hoofdgerecht Ingrediënten 4 hazenbouten 1 tl zout ½ tl peper 1 el bloem 2 el boter […]
23 november 2015

Hele Parelhoen uit de Oven

Hele Parelhoen uit de Oven Bereidingstijd: meer dan 1 uur | Menugang: Hoofdgerecht Ingrediënten 1 panklare hele parelhoen (1-1½ kg) 3 el olijfolie 2 takken rozemarijn […]
25 september 2016

Gevulde Kwartels

Gevulde Kwartels Bereidingstijd: 31-60 minuten | Menugang: Hoofdgerecht Ingrediënten 4-8 kwartels 50 spek in blokjes 150 g kipgehakt 2 el gehakte noten 2 el gewelde rozijnen […]
5 oktober 2016

Ragout van Wild Zwijn

Ragout van Wild Zwijn Bereidingstijd: meer dan 2 uur | Menugang: Voor- of Tussengerecht, Hoofdgerecht Ingrediënten 1½ kg wild zwijn (in blokjes) ½ fles witte wijn […]